Deprecated: wpseo_opengraph відхилено починаючи з версії 14.0! Використовуйте wpseo_frontend_presenters натомість. in /home/u283789849/domains/stend-ukraine.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 5094

ПИТАННЯ І ВІДПОВІДІ

На даній сторінці ми написали відповіді на питання, які задають нам наші клієнти. Будь ласка, дзвоніть нам, консультуйтеся і питайте, ми дамо Вам вичерпну інформацію на ці та інші питання.

#1: Які терміни виготовлення стендів?

Стандартний термін виготовлення стенду — 7 робочих днів. При замовленні стенду з правками по дизайну або з індивідуальним дизайном — строк виготовлення продукції — 7  робочих днів з моменту затвердження ескізу.

#2: Чи можу я заплатити за товар при отриманні?

Так, замовляючи продукцію в інтернет-магазині «Стенд-Україна», Ви можете сплатити за товар при отриманні на відділенні Нової пошти. Детальніше — у розділі «Оплата і Доставка».

#3: Індивідуальне замовлення стенду, чи я зможу подивитися, як буде виглядати дизайн?

Так, звичайно. Ми не починаємо виготовлення стенда без Вашого затвердження макету. Макети стендів, табличок, банерів на затвердження надсилаємо на Вашу електронну пошту.

#4: Як мені замовити товар зі змінами в дизайні?

Зробити це дуже просто. При замовленні по телефону скажіть свої побажання менеджеру, і він проконтролює, щоб Ваші зміни в стенд (табличку) були внесені. При оформленні замовлення онлайн — напишіть свої побажання в строку «Коментарі до замовлення», при підтвердженні замовлення менеджер уточнить всі питання в телефонній розмові.

#5: Що входить в безкоштовні зміни по дизайну?

Безкоштовно ми можемо поміняти кольорову гаму, написи і текстове наповнення, розташування кишень для змінної інформації. Вартість стенду (таблички, банера) може збільшитися або зменшитися лише у випадку зміни розміру виробу.

#6: Що робити, якщо я не знайшов потрібного товару у Вас на сайті?

Не біда. На сайті представлені не всі наші розробки. Можливо, у нас вже є те, що Ви шукаєте. Якщо ні — буде. Ми відтворимо дизайн будь-якої складності в залежності від Ваших побажань.

#7: Чи впливає на ціну стенду кількість кишень?

Ні, на ціну не впливає кількість стандартних кишень для змінної інформації (А3, А4, А5, А6). На вартість пластикового стенда впливає його розмір. А чим більше на стенді кишень для змінної інформації, тим більше його розмір і, відповідно, вартість. На ціну може впливати клік-система з кишенями!

#8: Що робити, якщо при отриманні товару я побачив, що упаковка посилки пошкоджена?

Таке буває рідко і ми не застраховані від людського фактору. Тому при доставці ми страхуємо всі товари в розмірі їх повної вартості.

Не підписуйте документи про прийом товару на відділенні служби доставки при виявленні дефектів упаковки!! Обов’язково відкрийте і перевірте цілісність товару. Якщо товар цілий і не ушкоджений, то можете його забирати. Якщо товар пошкоджений — обов’язково телефонуйте нашому менеджеру за номером гарячої лінії. Ви повинні будете скласти акт, в якому написати про пошкодження упаковки та товару. Так як товар застрахований, ми виготовимо для Вас новий виріб. Телефонуйте нам при всіх нестандартних ситуаціях, ми вирішимо питання позитивно для Вас.

#9: Чи можу я отримати чек на товар, замовлений у Вашому інтернет-магазині?

Так, з кожним товаром ми надаємо чек і гарантію якості строком на 1 рік.

#10: Чи можна мити стенди?

Пластикові стенди можна протирати вологою ганчіркою без застосування миючих засобів.

#11: Чи можу я повернути товар?

Повернення товару можливе, якщо він не був виготовлений по індивідуальному ескізу (або внесено правки в дизайн) протягом 14 днів з моменту покупки згідно із Законом України про захист прав споживачів.

heroiam.slava
Коментарів немає
Категорії:
Uncategorized
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку