Deprecated: wpseo_opengraph відхилено починаючи з версії 14.0! Використовуйте wpseo_frontend_presenters натомість. in /home/u283789849/domains/stend-ukraine.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 5094

Прості правила виживання в умовах війни

Кожному з нас навіть у жахливих сновидіннях не могла привидітися та реальність, в якій ми живемо сьогодні. Зовсім недавно люди жили своїми турботами, будували плани на майбутнє. Плакати з цивільного захисту та куточки безпеки так і залишаться теоретичними довідниками з переліком простих правил виживання в умовах війни.


 Але доля розпорядилася так, що українцям мимоволі доводиться набувати досвіду виживання в екстремальних умовах. Дуже доречним виявилося знання тих азбучних істин, які зафіксовані на багатьох стендах з цивільної оборони та захисту населення. Тем для оформлення таких куточків безпеки безліч. ДСНС дає багато рекомендацій щодо алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій воєнного характеру.


 Перелік простих правил виживання в умовах війни складається з таких позицій:


— поради з підготовки житлових, навчальних, робочих приміщень;
 — алгоритм дій та правила поведінки в різних надзвичайних ситуаціях;
 — рекомендації з наповнення екстреної валізи» та правила евакуації з квартири, будівлі чи населеного пункту;
 — категоричні заборони та не рекомендовані дії.

Інформаційних засобів розповсюдження життєво важливих відомостей багато. Зі сторінок періодичних видань, телевізійних та інтернет майданчиків нам постійно нагадують, що найбільша цінність — людське життя! Потрібно зробити все, щоб зберегти себе та близьких в період воєнної агресії лихого сусіда. Старі добрі стенди — теж ефективні джерела азбучних істин збереження життя та здоров’я. Оформлення коридорів навчальних закладів, виробничих підприємств, офісів та торговельних центрів стендами з цивільного захисту, допомагає підвищити рівень інформаційної безпеки населення.


 Виготовлення різноманітних плакатів, знаків, табличок, вивісок є одним із напрямків діяльності нашого підприємства. Щоб купити недорогі стенди з пластику, заходьте на наш сайт, телефонуйте нашим менеджерам.

Ми робимо усе для того, щоб поширювати та популяризувати прості правила виживання в умовах війни. Різноманітні рекомендації та поради, правила комунікації — розширюйте наш список тем оформлення стендів своїми пропозиціями. Ви гарантовано отримаєте ефективні пізнавальні різнопланові інформаційні майданчики, орієнтовані саме на ваші запити та потреби.

heroiam.slava
Коментарів немає
Категорії:
News, Uncategorized
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку