Deprecated: wpseo_opengraph відхилено починаючи з версії 14.0! Використовуйте wpseo_frontend_presenters натомість. in /home/u283789849/domains/stend-ukraine.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 5094

Стенд з профорієнтації

Комплект стендів для ліцею

Стенд з профорієнтації – центр кар’єрного зросту.


Вибір професії — завжди проблемне завдання для дітей та їх батьків й одне з важливих завдань педагогів.

Щоб правильно зорієнтувати молодь у виборі правильного професійного напрямку, потрібно дбати про їхню обізнаність під час вибору закладу професійної освіти.


 Стенд з профорієнтації — підказує якою є формула вибору професії та як не помилитися, оцінюючи свій потенціал знань, навичок та уподобань.

Комплект стендів «Дошка оголошень»

 Куточки з профорієнтації тих чи інших розмірів є в будь-якому середньому навчальному закладі України.

Інформація на них найчастіше місить перевірені життям методичні розробки, які зарекомендували себе як дієві порадники з орієнтації у світі професій.

Мотиви вибору професії, карта професій, огляд ринку праці, рейтинги сучасних професій та типові помилки при виборі своєї майбутньої спеціальності .

Цей перелік рубрик стенда з профорієнтації можна розширювати відповідно до ваших вимог та запитів.

Власне виробництво дає нам змогу оперативно реагувати на потреби споживачів нашої продукції.

Ви завжди можете купити на нашому сайті готові стенди з профорієнтації, відредагувати текстовий, кольоровий або ілюстративний компонент. Ви можете здійснити індивідуальне замовлення з максимальним уточненням усіх деталей оформлення стенда.


 Ми виготовляємо стенди з профорієнтації не лише для середніх навчальних закладів. Представники центрів кар’єрного зросту зможуть купити у нас недорогі та якісні стенди з профорієнтації для власних потреб.

Завдяки таким пластиковим інформаційним дошкам можна організувати інформаційне супроводження працевлаштування молодих спеціалістів. Також забезпечити організацію заходів, що сприяють працевлаштуванню випускників, розширювати партнерські зв’язки між роботодавцями, місцевою владою та ВНЗ й коледжами.

Для молоді буде актуальна інформація про джерела пошуку роботи, правила написання резюме, спілкування з роботодавцем, секрети успішної кар’єри.


 Впевнені — наші стенди з профорієнтації прикрасять будь-який навчальний заклад або його центр розвитку кар’єри. Вони допоможуть педагогам та роботодавцям впроваджувати нові прогресивні форми роботи з випускниками та презентувати позитивний досвід роботи своїх колег.

heroiam.slava
Коментарів немає
Категорії:
News, Uncategorized
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку