НЕМАЄ ФІНАНСУВАННЯ?

Є ідея та стрімке бажання оформити якісними стендами приміщення навчального закладу, музей, навчальний клас, кабінет захисту вітчизни чи  бібліотеку? Та поки немає фінансування?

Такі ситуації іноді бувають у наших клієнтів. Ми вирішили поділитися з Вами алгоритмом дій в подібних ситуаціях.

Алгоритм дій:

  1. Визначаєтесь з цілями – що оформити, які задачі повинні  вирішувати стенди і яким вимогам відповідати, обираєте зразки на сайті.
  2. Телефонуєте  нам, ми консультуємо і отримуємо завдання від вас на розробку проекту з оформлення стендами Вашого закладу, музею, навчального класу чи бібліотеки.
  3. Дизайнери створюють комп’ютерний макет стенду (групи стендів), менеджери прораховують вартість.
  4. Ви узгоджуєте цей пакет документів з керівником Вашого закладу, заручаєтесь його підтримкою.
  5. Визначаєтесь, хто може бути платником проекту. Соціальні програми, які працюють у Вашому місті, спонсори (представники середнього і великого бізнесу у Вашому регіоні), державні органи влади.
  6. Проводите переговори з потенційним платником (спонсором), надаєте йому дизайн-проект стендів, прорахунки, завірені печаткою нашої компанії, заручаєтесь його підтримкою, отримуєте згоду на оплату.
  7. Ми отримуємо оплату – Ви отримуєте художньо-естетичне, функціональне оформлення інтер’єру, а спонсори – вдячність від батьків, громади та відвідувачів закладу.

За більш детальною інформацією звертайтесь за контактними телефонами.

Телефони: (099) 274-44-33, (096) 997-32-92, (063) 622-46-65

heroiam.slava
Коментарів немає
Категорії:
Uncategorized
Поділитися
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку